Åpningsfest på Circle K 13. juli

Åpningsfest på Circle K 13. juli
Denne logoen vil i fremtiden prege bensinstasjonene som til nå har vært Statoil.
Øyvind Ottersen

Øyvind Ottersen

Les mer

13. juli skal det med brask og bram feires at Circle K inntar Ørje. – Da feirer vi at vi skifter navn fra Statoil til Circle K. Det skjer med en rekke supertilbud og mye festivitas, sier innehaver Terje Hansen.

Navneskiftet har pågått en stund allerede, og folk begynner så smått å vende seg til endringen. For Ørjes del skjer skiftet midt i sommerferien.

– Hvorfor et engelsk navn?

– Eieren vår, Couche-Tard, fortsetter å vokse. Vi var ved et veikryss: Bli ett selskap med mange virksomheter og ulike merkenavn, eller bli ett selskap med ett sterkt globalt merkenavn. Beslutningen ble å samle seg rundt ett varemerke som Couche-Tard allerede eier. Circle K er allerede Couche-Tards største og mest internasjonale varemerke. Circle K finnes i dag på tusenvis av butikker og bensinstasjoner i fjorten land over hele verden, sier Terje Hansen.

Åpningsfest 13. juli

Gjennom hele året inviterer Circle K til lokale åpningsfester over hele landet.

– Hos oss blir det onsdag 13. juli. Da blir det en rekke fantastiske «Feir med oss»-tilbud, smaksprøver, aktiviteter, underholdning, konkurranser og mye mer, sier Terje Hansen.

– Hvorfor kunne dere ikke beholde et så godt innarbeidet navn som Statoil?

– Statoil ASA satte som forutsetning for salget til Couche-Tard at Statoil-navnet på bensinstasjonene måtte oppgis. Å beholde navnet Statoil var derfor ikke aktuelt.