Golf hele året i Årjäng

Golf hele året i Årjäng
Øyvind Ottersen

Øyvind Ottersen

Les mer

Øst for Årjäng sentrum ligger den flotte golfbanen til Årjängs Golfklubb. Der pågår turneringer og trening i sommerhalvåret. Nytt i år er en golfsimulator i sentrum av Årjäng. Nå kan du spille golf hele året.

– Vi er stolte av golfklubben, banen og alt vi har fått til, sier Örjan Gustavsson, leder i Årjängs Golfklubb. Han er en stor ildsjel, ja vi kan kalle ham Mr. Golf i Årjäng.

– I vår innviet vi vår nye golfsimulator. Den har kostet mange penger, men en utrolig dugnadsinnsats har gjort det mulig. Nå kan folk i alle aldre spille og trene golf hele året, sier han.

Ønsker flere nordmenn

Årjängs Golfklubb har medlemmer i alle aldre. De fleste naturlig nok fra nærmiljøet. Men golf er en verdenssport, og klubbens bane tiltrekker seg spillere fra fjern og nær.

– Vi har en del nordmenn på banen i løpet av året. Åtte-ni hundre av våre greenfee-gjester er norske. Noen norske medlemmer har vi også. Men det er plass til flere. Vi vil gjerne at folk fra Ørje eller andre steder på den norske siden av grensen kommer til oss for å spille denne herlige sport, sier Gustavsson.

– Og nå som vi har fått egen golfsimulator, bør det være ekstra attraktivt. Tjue minutter fra Ørje en kald vinterdag, så er du innendørs i golfparadiset!

Golfsimulatoren ligger i underetasjen i Best Western Hotell Årjäng, bare noen meter fra E18 i Årjäng sentrum.

Örjan Gustavsson er Mr. Golf i Årjäng. Her åpner han klubbens nye golfsimulator. Zandra Nilsson fra Holmedal (t.h) fikk æren av å slå det første slaget. Hun er klubbens stolthet og en av Sveriges fremste juniorspillere.

Denne gjengen fortjener mye heder og ære. Uten dem hadde Årjängs Golfklubb verken hatt simulator eller så stor aktivitet som klubben har.

Klubbleder Örjan Gustavsson (t.h) og klubbens ungdomsleder Nickelhas Grahn ønsker både nordmenn og svensker velkommen til Årjäng Golfklubbs nye golfsimulator.