Rune Rudberg gjentar sommersuksessen i Tangen

Rune Rudberg gjentar sommersuksessen i Tangen
Markerdansen er en kulturinstitusjon i Marker. Nå forberedes årets store dansefest i Tangen friluftsområde. – Rune Rudberg er det store trekkplasteret. Han var her i fjor, og den suksessen vil vi gjenta, sier Per Arne Heed, Laila Ødegaard, Rita Krog, Marianne Wikeby og Arild Iversen. I bakgrunnen damper DS «Engebret Soot» ut på Rødenessjøen.
Marthe Laurendz Jensen

Marthe Laurendz Jensen

Les mer

Nok en gang kommer selveste Rune Rudberg Band til Ørje for å lage masse liv. Markerdansen har hyret inn dansebandmusikeren til den tradisjonelle sommerfesten i Marker. I år blir det lørdag 20. august.

I tillegg til Rune Rudberg Band kommer orkesteret Chivix, et band med stor spilleglede og bred publikumsappell. Begge er gode på å spille opp til dans. Det blir garantert topp underholdning, god stemning og glimrende dansemusikk.

Show for alle

– Det blir også salg av mat og drikke, og naturlig nok 18 årsgrense på arrangementet, sier Marianne Wikeby. Hun er leder for Markerdansen. Arrangementskomiteen består av åtte medlemmer.

– Jeg har den enkleste jobben med de beste folkene, forteller Wikeby fornøyd.

– Vi ønsker å gjenta fjorårets suksess. Rune Rudberg lager show for folk i alle aldre. Det er ingen som er bedre enn ham til det.

– I fjor var det nesten sju hundre mennesker som kom til Tangen. Vi håper at like mange, om ikke enda flere, kommer i år, sier Laila Ødegaard, som også er med på å arrangere festen.

– Blir det fint vær, så gjør festen seg selv Blir været helt elendig, skal vi alltids klare å få til en løsning på det også, garanterer hun.

DSC_0968

Fantastisk festlokale

Tangen har den beste rammen som må til rundt en fest. Det er rett og slett en perle med tanke på stranden og den lange, vakre solnedgangen bak fjellene sent på kvelden.

– Flere av artistene vi har hatt her tidligere har fortalt at dette er et av de flotteste stedene de har spilt, sier Wikeby.

Skikkelig sommerfest

Billetter blir solgt i inngangen, og informasjon blir oppdatert på Facebook-siden til Markerdansen og på arrangementets egen side. Har folk spørsmål er det også bare å stille dem der.

Det kan bli begrenset med sitteplasser, så det kan være lurt å ta med stoler. Ellers ligger alt til rette for en fin sommerkveld med dans og moro. Folk pleier å være veldig begeistret for både sommerfesten og Rune Rudberg, så dette blir garantert en fantastisk kveld og noe å se fram til.