Rune Rudberg lagde liv i Tangen

Rune Rudberg lagde liv i Tangen
Rune Rudberg var i full sving på scenen i Tangen lørdag 22. juli.
Marthe Laurendz Jensen

Marthe Laurendz Jensen

Les mer

Lørdag 22. juli var Rune Rudberg nok en gang på plass i Ørje. Han sørget for skikkelig dansebandmusikk på den tradisjonelle sommerfesten.

Med strålende vær og godt humør er det ikke rart det var god stemning da showmannen kom til Tangen. Turnébussen hans var tidlig på plass i Ørje, og det var liten tvil om hva som skulle skje senere på kvelden. Like før Rune Rudberg skulle spille på scenen var det godt over 300 billetter som var solgt. Det fortalte Marianne Wikeby og Rita Krog som er med på å arrangere disse sommerfestene. Det var Markerdansen som sto for arrangementet og det var medlemmene selv som var vakter.

Populær mann
Rune Rudberg gikk rundt og var hyggelig og avslappet før konserten. Det var tydelig at han har mange fans. Flere kom bort og ville ha bilde med musikeren, noe han gladelig stilte opp på. Inne på festlokalet var det en egen stand med fan-effekter. Her kunne man blant annet kjøpe både CD-er, briller, capser og klær med Rune Rudbergs navn påskrevet.

Publikum i alle aldre
Det er lett å se at Rune Rudberg trekker både unge og eldre i feststemning. Thomas Authen og Peder Holm var noen av de som representerte den yngre garde på sommerfesten. De var på Rune Rudberg i fjor og måtte selvfølgelig komme tilbake i år.

Det er andre året Thomas Athen (t.v) og Peder Holm er på Rune Rudberg konsert i Tangen. Thomas har kledd seg opp i Runes egne fan-klær og storkoste seg.

Vellykket
Alle samlet seg rundt scenen da Rune Rudberg var på plass. Han spilte mange godt kjente hits og det var flere som svingte seg på dansegulvet. Til oppvarming spilte Bøckmann Trio som også sørget for full sving.

Rune Rudberg kan også dette året skryte på seg topp stemning i flotte lokaler i Tangen friluftsområde. Sommerfesten var upåklagelig, og arrangørene har gjort en strålende jobb.

Markerdansen har gjort en strålende jobb med arrangementet.