Barnas olympiade

Barnas olympiade
Øyvind Ottersen

Øyvind Ottersen

Les mer

De fire barnehagene i Marker var nylig samlet på idrettsanlegget Bommen i Ørje. Der ble barnehagelekene arrangert – til stor glede for både barn og voksne.

Dagen bød på en rekke ulike aktiviteter, og alle barna fikk prøvd seg på alt. Her var løping, høydehopp, hekkeløp, kast og andre morsomme ferdighetsøvelser.

Sunn matpause
Mellom slagene vanket det noe å bite i. Som seg hør og bør et OL for barn, var det kun sunn mat å se. Her var frukt, grønsaker og sunn og god drikke. At brus og søtsaker glimret med sitt fravær syntes ikke å legge noen demper på stemningen. Kampen om de sunne godbitene var til tider hard. Utrolig hvor godt sunn mat smaker om den danderes og serveres på delikat og fristende vis.

Tussilago arrangerte
Marker har tre private og en kommunal barnehage. Det var den private Tussilago barnehage som sto for arrangementet. De tre andre ble invitert, slik de har blitt i flere år. Det betyr at barna i kommunale Grimsby barnehage og private Øymark barnehage og Annen Etasje barnehage kunne møtes og ha det morsomt sammen.

De voksne hadde naturlig nokmye å holde styr på, men med så glade og fornøyde barn er det en stor glede å ha sin meningsfylte jobb ute i frisk luft, litt duskregn til tross.