Lørdag i slusene fortsetter

Lørdag i slusene fortsetter
Lørdag i slusene blir arrangert med underholdning i Ørje sluser hver lørdag frem til 19. august. Lørdag 15.juli var det Peer Gynt som ble markert. Det var det mange som ville får med seg.
Marthe Laurendz Jensen

Marthe Laurendz Jensen

Les mer

Lørdag 15. juli var det Peer Gynt som var hovedtema i slusene. Med fint vær og alt på stell ble det suksess, slik de kommende lørdagene forhåpentligvis også blir. 

Med flotte omgivelser, engasjerte arrangører og mange ulike talenter er det ikke rart folk trekker til Ørje sluser. Sist lørdag ble en perfekt lørdag i slusene. I år er det 150 år siden Henrik Ibsen skrev stykket om Peer Gynt. Det måtte selvfølgelig også markeres i Ørje, med god hjelp av Nils Skogstad som spilte den ekstraordinære figuren. Med seg på scenen hadde han Arne Dehli som forteller, Camilla Trosterud som Mor Åse og musikerne Runar Patriksson og Frida Bremnes. De imponerte med talentene sine alle sammen, og publikum var veldig fornøyde.

Nils Skogstad spilte Peer Gynt i slusene på en glimrende måte. De kommende lørdagene blir det ny underholdning.

Lørdag 22. juli kommer «Blues and Love» til slusene for å spille musikk med hint av soul-, gospel- og religiøs bakgrunn. Senere i sommer blir det blant annet revy, allsang og flere musikktalenter som får vist hva de er gode for. Det vil også være frimarked i gatene 29. juli og kanalleker med fløtærlotto 5. august. Det er ingen tvil om at det skjer mye i slusene i sommer. Siste lørdagen det blir arrangert underholdning er 19. august. Det er dermed veldig verdt en tur til Ørjes sluseamfi før den tid.