Suksess for«Løvenes Konge»

Suksess for«Løvenes Konge»
Alle elevene har gjort en kjempejobb, og resultatet ble en kjempesuksess for «Løvenes Konge». Her hylles den nyfødte løven på Pride Rock.
Marthe Laurendz Jensen

Marthe Laurendz Jensen

Les mer

Det er blitt en tradisjon i Marker at elevene på niende trinn setter opp en teaterforestilling. I år var «Løvenes Konge» på menyen. Det ble nok en gang en kjempesuksess.

Vi må helt tilbake til 15. februar. Da var det premiere på teaterforestillingen i rådhuset. Som tidligere år viste også årets kull et imponerende nivå på det som ble servert, både på og bak scenen. Derfor var det selvsagt høyst fortjent med fulle hus på forestillingene.

Intenst arbeid
På bare litt over to uker hadde skoleelevene klart å sette sammen en forestilling basert på den kjente Disney-klassikeren «Løvenes Konge». Hovedansvaret for regien var det bygdas ungdomskoordinator Lars Johansson som hadde. Selv har ungdommene gjort en strålende innsats. Det var lett å se at her var det lagt inn mye tid og krefter. Rekvisittene var både mange og omfattende, med blant annet måne, trær, hytte, lys og lyd. De hadde til og med klart å lage Pride Rock, som er den kjente fjellklippen i filmen.

Imponerende
Skuespillerne imponerte også med sine teaterferdigheter. Hovedfiguren i filmen er løven Simba, som ble spilt i både ung og voksen versjon av Martin Sætra og Kristoffer Johansen.

Handlingen i «Løvenes Konge»er kjent for de fleste: Løven Simba mister faren sin, flykter og kommer tilbake for å ta over makten i kongeriket fra sin onde onkel Scar.

Et mini-Afrika
Ettersom alt i «Løvenes Konge» foregår i Afrika, bar hele rådhuset preg av dette. I gangen hang det lianer ned fra taket, og kostymene var som tatt rett utfra jungelen.

Forestillingen endte lykkelig, og lykkelige ble ganske sikkert alle som så på.Det var rett og slett imponerende!

Bjørn Furulund avsluttet det hele med å si:

– Hvis dere lurer på om to og en halv uke er liten tid – alt dette er to og en halv uke!

 

 

 

Simen Bergbråten (fra venstre) som hyene, Elvis Christiansen som Zazu og Kristoffer Johansen som Simba.

 

I gangen sørget lianene fra taketfor at man fikk ordentlig jungelfølelse.

 

 

Utenfor teatersalen kunne publikum bli sminket som et jungeldyr av skuespillerne selv.