Flott fotoutstilling i Ørje

Flott fotoutstilling i Ørje
Marker Fotoklubbs utstilling i Ørje er vel verd et besøk. Her tre av medlemmene som i løpet av sommeren har guidet og veiledet publikum. Fra venstre klubbens leder Sigmund Heed, Kari Sukkehagen og Finn Wahl.
Øyvind Ottersen

Øyvind Ottersen

Les mer

Marker Fotoklubb har i sommer en fotoutstilling der lokale fotoamatører viser frem sine bilder. Det er imponerende høy kvalitet på utstillingen, som har åpent et par lørdager til i sommer.

Marker Fotoklubb er en liten, men driftig klubb. Gjennom året arrangeres temakvelder, fotokonkurranser, kurs og sosiale møter i klubbens lokaler i Uttersrudgårdenlengst vest i Ørjes hovedgate.

51 bilder
Årets utstilling teller 51 bilder, fordelt på en rekke fotografer. Her er store, flotte bilder i både farger og svart/hvitt. Motivene er hentet fra fjern og nær, i både inn- og utland.

– Bildene er til salgs, og mange har så langt i sommer benyttet anledningen til å sikre seg et bilde, forteller klubbens leder Sigmund Heed.

Verd et besøk
Utstillingen har vært godt besøkt i sommer, men det er plass til flere. Vi har to åpningsdager igjen. Det er lørdag 29. juli og lørdag 5. august. Begge dager fra klokka 11 til klokka 15, sier Heed.