Suksess for årets Slåbrock

Suksess for årets Slåbrock
Skotske The Electrics holdt en fantastisk konsert under årets Slåbrock-festival på Stikle. Foto: Ola Spernes
Øyvind Ottersen

Øyvind Ottersen

Les mer

Topp stemning begge dager da årets Slåbrock-festival ble arrangert på Stikle. Nyvinningen SlåbrockKidz slo godt an. Det samme gjorde den tradisjonsrike festivalen dagen etter.

Slåbrock-festivalen har holdt på i mange år, men dette var første gang man brukte de store og flotte lokalene i Stikle bedehus. Og det var første gang arrangøren laget en egen festival for de aller minste. SlåbrockKidz ble en suksess. Omlag 120 personer, fra de helt små til de voksne som ledsaget barna, deltok på SlåbrockKidz.

Det ble en skikkelig helaften for de minste denne fredagen 28. april. Alle de kule rockekidza på festivalen fikk ansiktsmaling. Det var kiosk, lynlotteri, lykkehjul, popcorn og mye annet gøy. Rockebandet Feber leverte en super konsert og fikk i gang allsang med barna. Feber består av Ida Horpestad, Trygve Skaug, Jesper Søpyskogen og Julie Falkevik Tungevåg.

Slåbrock
Lørdag 29. april var det klart for selveste Slåbrock-festivalen. 150 publikummere,deriblant årets konfirmanter, var til stede.

Kvelden åpnet med dans av den lokale dansegruppa MultiplyCrew, som blant annet har deltatt i UKM.

Etter dansen entret skotske The Electrics scenen. Bandet har besøkt Slåbrock tidligere, med kjempesuksess. Og skottene skuffet ikke. The Electrics leverte en fantastisk konsert. Til stor glede for publikum. Og gjensynsgleden var åpenbar blant alle som var på konsertene deres i 2005.

Dagen før Slåbrock-festivalen avla The Electrics en visitt på Marker skole der bandet holdt to konserter.