Det er godt å bo i Grenseland

Det er godt å bo i Grenseland

E18 – livsnerven mellom Oslo og Stockholm

Det handler om å leve

Jobb. Bolig. Fritid. Trivsel. Økonomi.

Fem nøkkelord som må på plass for at vi skal kunne leve livene våre slik vi helst ønsker. Nå har du muligheten til å oppnå alt på en gang. I Holmedal, ti minutter fra riksgrensen og fem minutter fra E18.

Handle godt og billig

Holmedal er et lite samfunn straks vest for «handelssenteret» Töcksfors. Tettstedet som har fått en reell oppblomstring etter at Olav Thon for ti år siden bygget et moderne kjøpesenter der. Det betyr at du fra din nye bolig eller fritidshus i Holmedal har tilgang på alt du ønsker deg av gode, billige og attraktive varer til svenskepriser.

Bo godt og billig

Holmedal er stedet Karl 12. valgte som sin siste leirplass før han forsøkte å erobre Norge i 1716. Fortsatt er det minner igjen fra svenskekongens leir. Men i dag er det helt andre ting som trekker. I Holmedal er det vennlige mennesker og en fantastisk natur. Boligtomtene, som nå legges ut for salg i samarbeid med norske Saltdalshytta, ligger på en høyde over Stora Lee, en herlig innsjø med krystallklart vann og masse fisk. Stora Lee er en del av det imponerende Dalsland Kanal-systemet. Fra egen båtplass kan du ta deg til alle verdenshjørner, via imponerende sluser, idylliske innsjøer og elver. Helt ut til havet.

Nyt natur og kultur

Fra din nye bolig kan du nyte godt av Värmland. Kanskje ikke Sveriges mest kjente fylke, men definitivt et av de vakreste og mest spektakulære. Her er enorme områder med uberørt natur, alpinanlegg og løyper for langrenn, fiskemuligheter og massevis av kulturopplevelser. Og Vänern – Europas nest største innsjø – med sin flotte skjærgård og 22.000 øyer. Så stor at du føler at du er på havet. Urbane gleder finner du i storbyen Karlstad, som med sitt universitet, internasjonale flyplass, teater og utallige hoteller og konsertarenaer, dekker de fleste behov for den som trives i byen.

Pendle til jobb i Oslo

Og best av alt: Du trenger ikke å si opp jobben. Enten den befinner seg i Oslo eller i Østfold/Akershus. Du kan pendle på den straks ferdigbygde E18. Enten helt inn til Oslo, eller til Mysen en halv time unna. Derfra er det gode togforbindelser til Oslo S.

En unik mulighet

Ta en god titt på kartet og bildene fra dette unike tomteområdet i Holmedal. Med kun tre tomter lagt ut i denne omgang, vil de heldige sikre seg toppen av kransekaken i et område som det definitivt ikke finnes maken til.

Idyllisk for familien

Alle som jobber i Oslo vet at en times reisevei ikke er avskrekkende. Det er derimot det svært pressede boligmarkedet i Oslo. Høye priser og kamp om boligperlene har skapt et press på økonomi og dermed trivsel. Sats på helårsbolig eller fritidshus i Holmedal. Det betyr høy boligstandard til lave priser. Lavere levekostnader og store doser frisk luft og flotte opplevelser. En bedre gave til barna og familien kan man ikke gi.

Holmedal ligger i Årjäng kommune. Der er det godt med barnehageplasser og skoletilbud helt opp til videregående. Og kommunen har en velfungerende og god eldreomsorg.