Site icon E18 Grenseland

Flott fotoutstilling i Ørje

Marker Fotoklubbs utstilling i Ørje er vel verd et besøk. Her tre av medlemmene som i løpet av sommeren har guidet og veiledet publikum. Fra venstre klubbens leder Sigmund Heed, Kari Sukkehagen og Finn Wahl.

Marker Fotoklubb har i sommer en fotoutstilling der lokale fotoamatører viser frem sine bilder. Det er imponerende høy kvalitet på utstillingen, som har åpent et par lørdager til i sommer.

Marker Fotoklubb er en liten, men driftig klubb. Gjennom året arrangeres temakvelder, fotokonkurranser, kurs og sosiale møter i klubbens lokaler i Uttersrudgårdenlengst vest i Ørjes hovedgate.

51 bilder
Årets utstilling teller 51 bilder, fordelt på en rekke fotografer. Her er store, flotte bilder i både farger og svart/hvitt. Motivene er hentet fra fjern og nær, i både inn- og utland.

– Bildene er til salgs, og mange har så langt i sommer benyttet anledningen til å sikre seg et bilde, forteller klubbens leder Sigmund Heed.

Verd et besøk
Utstillingen har vært godt besøkt i sommer, men det er plass til flere. Vi har to åpningsdager igjen. Det er lørdag 29. juli og lørdag 5. august. Begge dager fra klokka 11 til klokka 15, sier Heed.

Exit mobile version